Sites Grátis no Comunidades.net

sondaj UCR
Credeti ca UCR poate ajuta Romania acum?
da
nu
este foarte posibil
este putin probabil
Ver Resultados

Rating: 2.9/5 (720 votos)
ONLINE
1


Total de visitas: 232622


 Asociatia Romania Muncitoare 
3 ani de la moartea Presedintelui Chavez

 


Se implinesc pe 5 martie 3 ani de la trecerea in lumea celor drepti a celui care a fost Hugo Chavez Frias , cetatean al lumii, promotor al unitatii intre popoare, al democratiei si al multipolaritatii.

 

"Uraganul bolivarian", cum atat de plastic il numeste un cantec pastoresc venezuelean, Chavez a fost, mai intai de toate, un frate universal al saracilor, aplicand deopotriva si principii marxiste, si principii crestine si dovedind cu prisosinta ca a fi socialist nu este deloc incompatibil cu a fi un bun crestin, a te darui aproapelui. Fervent aparator al unei lumi multipolare, s-a pronuntt energic pentru reforma ONU si pentru o lume multipolara, in acest sens, raman posteritatii discursurile pronuntate de la tribuna ONU.

 

In 1992, impreuna cu alti militari, a condus reveliunea impotriva presedintelui in exercitiu Carlos Andres Perez, sub pretextul situatiei precare in care se afla tara. A esuat, insa, asumandu-si intreaga responsabilitate, urmand a fi incarcerat pentru doi ani. Gratian de catre Presedintele Caldera, Chavez avea sa paraseasca armata, intrand cu forta in lupta olitica, a creat Miscarea celei de-a V-a Republici (MVR).

 

In calitatea de Sef al Statului venezuelean, alex cu 56,20% din voturi, Chavez s-a remarcat drept cunoscut lider regional, propotor al crearii Petrocaribe, in 20015, al Aliantei Bolivariene pentru Popoarele Americii Noastre (ALBA). Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

 

 
Criar um Site Grátis    |    Create a Free Website Denunciar  |  Publicidade  |  Sites Grátis no Comunidades.net